Loading...
Question Paper Layout 2017-04-17T23:00:00+00:00
Question Paper Layout

Class: 1

Time: 2 hrs.

Marks: 50        

  1. Name the following – 10Q x1= 10 Marks
  2. Fill in the blanks – 5Q x2= 10 Marks
  3. Match the following –5Q x2= 10 Marks
  4. Answer the Questions  – 5Q x3= 15 Marks
  5. Recite the prayer –  1Q x5=5 Marks

Class: 2

Time: 2 hrs.

Marks: 50

  1. Name the following – 10Q x1= 10 Marks
  2. Fill in the blanks – 5Q x2= 10 Marks
  3. Match the following – 5Q x2= 10 Marks
  4. Answer the Questions  – 5Q x3= 15 Marks
  5. Recite the prayer –  1Q x5=5 Marks

Class: 3

Time: 2 hrs.

Marks: 50

  1. Answer in one word – 6Q x1= 6 Marks
  2. Fill in the blanks5Q x1= 5 Marks
  3. State True or False – 4Q x1= 4 Marks
  4. Write the correct answer from the brackets – 5Q x1= 5 Marks
  5. Answer in one or two sentences  – 5Q x2= 10 Marks
  6. Answer in three or four sentences –  5Q x4=20 Marks

Class: 4

Time: 2 hrs.

Marks: 50

  1. Name the following – 10Q x1= 10 Marks
  2. Fill in the blanks – 5Q x1= 5 Marks
  3. Match the following  – 5Q x1= 5 Marks
  4. Answer the Questions  – 5Q x2= 10 Marks
  5. Write the prayer –  1Q x5=5 Marks
  6. Answer the Question –  1Q x15=15 Marks

Class: 5

Time: 2 hrs.

Marks: 50

  1. Answer in one word – 8Q x1= 8 Marks
  2. Fill in the blanks – 6Q x1= 6 Marks
  3. Match the following  – 4Q x0.5= 2 Marks
  4. Answer the Questions  – 4Q x2= 8 Marks
  5. Answer in three or four sentences –  3Q x3=9 Marks
  6. Answer in four or five sentences –  3Q x4=12 Marks
  7. Write the prayer –  1Q x5=5 Marks

Class: 6

Time: 2 hrs.

Marks: 50

  1. Answer in one word – 4Q x1= 4 Marks
  2. Fill in the blanks – 4Q x1= 4 Marks
  3. Write the correct answer from the brackets – 4Q x1= 4 Marks
  4. State True or False  – 4Q x1= 4 Marks
  5. Answer in one or two sentences  – 4Q x2= 8 Marks
  6. Answer in three or four sentences –  4Q x3=12 Marks
  7. Answer in half page –  2Q x4=8 Marks
  8. Answer in one page –  1Q x6=6 Marks

Class: 7

Time: 2 hrs.

Marks: 50

  1. Answer in one word – 6Q x1= 6 Marks
  2. Fill in the blanks – 6Q x1= 6 Marks
  3. Answer the Questions  – 6Q x2= 12 Marks
  4. Answer in three or four sentences –  6Q x3=18 Marks
  5. Match the following  – 6Q x0.5= 3 Marks
  6. Write an essay not exceeding two pages –  1Q x5=5 Marks

Class: 8

Time: 2 hrs.

Marks: 50

  1. Answer in one sentence – 5Q x1= 5 Marks
  2. Fill in the blanks – 10Q x1= 10 Marks
  3. Answer in two sentences  – 5Q x2= 10 Marks
  4. Answer in three sentences –  5Q x3=15 Marks
  5. Answer the questions –  2Q x5=10 Marks

Class: 9

Time: 2 hrs.

Marks: 50

  1. Answer in one word – 5Q x1= 5 Marks
  2. Fill in the blanks – 5Q x1= 5 Marks
  3. Match the following – 5Q x1= 5 Marks
  4. Answer in one or two sentences  – 5Q x2= 10 Marks
  5. Answer in four or five sentences –  5Q x3=15 Marks
  6. Write the prayer –  1Q x5=5 Marks
  7. Answer in one page –  1Q x5=5 Marks

Class: 10

Time: 2 hrs.

Marks: 50

  1. Name the following – 5Q x1=5 Marks
  2. Fill in the blanks – 5Q x1= 5 Marks
  3. Answer in two or three sentences  – 3Q x4= 12 Marks
  4. Answer in three or four sentences –  3Q x5=15 Marks
  5. Answer in half page –  1Q x6=6 Marks
  6. Answer in one page –  1Q x7=7 Marks
error: Content is protected !!